Factory

har inte aaaalls haft tid att blogga de senaste dagarna, men here we go!

Måndag: Träffade äntligen min fru, drog in till kajen och åt Ben & Jerry's tills vi dog lite, Sedan hem till mig en snabbis innnan det blev off till Maxi och Videobutiken för Middag+Film! Stepfather vart det. Ganska oförutsägbar ifall ni frågar mig, Hade höga förväntningar till att jag äntligen skulle se en bra Skräckfilm, men näää, inte så bra. Hade dock lite ögongodis att stirra på under filmens gång. '
I en scen spelade de också The Funeral - Band of Horses. Grymt bra låt så passade på att ladda ner senaste plattan också som jag varit för lat för att göra, och har knarkat de ganska mycket sen dess. Otroligt bra platta, Rekomenderas!

Tisdag: Lunchade med Mathilda i forum och träffade sedan Felicia och Elvira och drog till Järla Sjö för årets första dopp! Lite efter men värt som fan var det, sjukt härligt. På kvällen vart det VM och Middag på Friday's med S och sedan ett glas vitt vid kungsan, hur somrigt som helst. likeylikey.

Onsdag: NU har jag äntligen ett ledigt sommarlov, KÄÄNNS BRAAAA!! Skulle träffat fröken Telander idag men vaknade idag och kände mig jävligt sjuk, ont i hela kroppen och sånt. Så sov ut ett bra tag istället, Ska snart in till Staden. Solen skiner fast det regnade imorse, Gud gillar mig.

Har tagit massvis med bilder också.
Men de kommer upp sen ikväll kanske, ..ifall jag hinner.
Igår så spelade också Vampire Weekend på Debaser, Medis. Jag hatar att vara minderårig.... Skitålder.
Nu ska jag inte sitta inne längre, KISSEZ.

-

Måste dela med mig om hur mycket jag hatar min Msn. Laggar som in i helvete och visar mig som offline hela jevla tiden, fastän enligt min är jag så online det går :(
Ganska störande. Så nu går jag runt och tror att folk rådissar mig hela tiden istället, feelz good.

It's just a sickness

Sitter och kollar på Fotbolls VM. Ganska så segt, hatar söndagar.
Måste upp tidigt imorgon också, ovärt som fan. Meeeen jag får träffa min brud sen efteråt, så jag överlever! Nu ska jag återhämta mig lite ifrån helgen (som förövrigt var hur härlig som helst)

Börjar också märka dag för dag att mina inlägg bara blir tråkigare för varje vecka.
Men den senaste tiden har alla varit bortresta eller jobb så det har inte blivit så mycket roligheter för min del..
MEN efter onsdag är både jag och mina homiez lediga, så det kommer säkert bli massormassor med festligheter! Har redan x-antal planer med min wifey och har haft hela veckan på mig och tagga till, Och kan nu berätta att man inte kan bli mer taggad än mig just nu..

Ps. Fittdomare. Varenda jävla unge såg ju förfan att det var inne?
Citerar K: "Kan FIFA och UEFA sluta vara så efterblivna och göra som i hockeyn och titta på kamerabilder i osäkra situationer.... eller åtminstone att fjärdedomaren kan hålla koll på en målkamera så att han iaf gör något istället för att bara hålla upp en skylt med lite siffror på......"
Tyckte det var lite bra sagt.

Hatesong

Om ett tag går jag på ett as ballt..skepp? fartyg? färja? något sådant, Resten av midsommaren kommer vara så jäkla nice, woohohoho.
Kommer då hem på Söndag strax innan frugan, så på måndag får jag ÄNTLIGEN träffa henne igen. Känns bra!
Vi ses inne i dimman, simma lungt..

                   


Miami 09!



He was like "as far as being young and wild I am up for whatever"


Heaven's on fire


Gone Baby, Gone

Om c.a en timme ska jag sitta i solen med Ms. Hedman. NICENICENICENICE


lovie, ta din fiiina brända ass och kom tillbaka till sthlm snart vava?


Awesome. 8 November ska jag få se mina boyz!


Amnesiac

Lalalaaa finfin dag! Lunchade med Mathilda idag, hur mysigt som helst. Nu är Le Kusinerna (de andra) från Usa här, ska umgås riktigt jevla mycket med dem i veckan. Blir kryssning senare i veckan också.
Sedan kommer min favorittjeeeeeeej hem wohooohho. Strax efter det har vi planerat lite överroligt shit vi ska göra, IM SO FUCKING TAGGAD!
Har inte mycket mer att säga, Kameran är urladdad och jag är för lat för att ladda den för att jag hittar inte laddarjäveln. Men när det är fixat blire massamassa fina picxz!
NOW: Vänner!

Never Say Never

Mitt folk drog nyss, lame or what?
Hyrde en mesig skräckis men lyckades ändå skrika x-antal gånger och myste tills the bad guy togs fast. 100 pers på min säng lyckades vi tränga oss på också. Svettigt värre.

Förutom det lackar jag satan på min Msn. Står ibland helt random att jag är offline när jag inte är det. VARFÖR?
Störande som fan när man inte vet om det heller, tror då bara att folk dissar mig vilket inte är så överdrivet roligt.
Ganska så uttråkad vart jag nu, kommer inte gå så bra att somna ikväll pg.a psykomördaren från filmen som kommer hunta ner mig, leskigt. fan vilken tjej jag är
G'NATT

The beat goes round and round

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Inte mycket har hänt sen sist. Så hoppar nog det onödiga inlägget för nu. Snart ska jag träffa mina homiez. Skräckfilm är det planerat att vi ska se, ganska typisk filmkvälls-film. Åh vad mätt jag är, ska gå och dö lite nu. BYE

Heart Shaped Box

Har inte haft så roligt som jag hade igår på ett braaa tag. Spårat värre. Jag älskar Stockholm! Sånna kvällar ska jag se till att vi får många av i sommar, så värt.
och så snart kommer min kusin från The States som jag inte sett på några år hit, fuuuuun!


Jag har inget vettigt att säga. Det här får duga.


What if I say you're not like the others?



Calls me up on the phone, tells me all the ways he's gonna mess me up

Halva natten och för det mesta på morgonen idag var hemsk, hemsk.

Jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar, drömmer säkert väldigt mycket man det händer knappt att jag vaknar och kommer ihåg de.
Det som händer ännu mer sällan än det är att jag får mardrömmar, tror aldrig jag haft en sån hemsk dröm att jag vaknat och varit ledsen/rädd.
Kan ha hänt att jag blivit ledsen över att märka att drömmen jag haft inte var verklighet, men det är en annan sak..
Hursomhelst, Inatt/Imorse drömde jag en hemsk mardröm. En sån som man vaknar, glömmer bort den halvt, och sedan kommer ihåg allt igen och känner att man knappt kan andas, följt av en flod med tårar.

Folk som känner mig bra vet att jag är inte den bästa personen på att visa mina känslor, antar att det har någonting med att jag inte vill visa mig svag.. Då är det aldelles för lätt för folk att utnjytta det.

Brukar för det mesta bara skämta bort det eller säga att jag inte bryr mig, men klart man bryr sig?
Det är oftast de som säger att de inte bryr sig, som bryr sig som mest. 
Eller så är det bara att man kommer på att den andre har så stor kontroll över en så den kan göra en sån stor effekt på en bara med en handling eller ord, och det kan skrämma en lite.  Så då verkar det som en bra idé att faktiskt skämta bort det eller säga att man knappt bryr sig, bara för att bevisa för sig själv att det är jag som bestämmer om hur jag ska må, och inte andra.

Så kommer de få människorna som hur mycket man är försöker lura sig själv att de inte betyder så mycket som de egentligen gör, och bryter ner en totalt.
Ibland på ett sämre sätt, 
..men ibland på ett bra sätt, en sånn man kan berätta om allt, diskutera om allt och vara sig själv i minsta detalj utan att i en millisekund behöva tänka på att den ska döma eller kritisera en.
Jag har en sån vän.
Hon är underbar.
Kan berätta att det är en underbar känsla och jag älskar henne för att hon är hon.

Märkte nyss att inlägget som skulle vara kort och bara beskriva "The Nightmare" blev ett långt emo inlägg fyllt med babbel. Känns bara skönt att få skriva av sig ibland.


Radiohead

I'm in love.
Tack killar för att ni är så jävla grymma, Dont ever change. ville bara få det sagt. Godnatt.


Knark at the moment

Foo Fighters - Come Back

Fleet Foxes - Tiger Mountain Peasant Song

Band Of Horses - The Funeral

Radiohead - Where I End And You Begin

Radiohead - Jigsaw Falling Into Place

Kasabian - Underdog

MGMT - Kids

Muse - Bliss

Modest Mouse - Black Cadillacs

Forget about your house of cards


what the fuck?

"I april i år släppte de sitt senaste och tillika tredje album, ”Fever”, om vilket NWT skrev ”välskriven hårdrock som känns tvättäkta ända in i benmärgen”. Idag räknas Bullet For My Valentine till ett av de främsta metalbanden i världen"

"välskriven hårdrock"?
"en av de främsta metalbanden i världen"?

nej.. no offence till Bullet, men asså.. nee...

I'll never be good enough

Helt okej låt, men bruden är så jävla snygg så att den fastnar på en.



I lost my innocence, don't know where it went

Sov bort halva dagen, ganska ovärt ju nu, men just då var det hur värt som helst. Solade för det mesta på balkongen och drack iste. (För er som inte vet så är jag ganska beroende av iste. otippad or what?)
Ikväll har jag inte några speciella planer, the wifey är bortrest, så det är ju ganska segt. Ska förmodligen bara slappa sönder eftersom helgen ser ganska så fullbokat ut, vilket är typ sådär asnajs!

Igår var vi vid Långholmen tror jag det hette, med le people. Mysigt hade vi, och jag träffade på massor inte sett på ett bra tag. Väldigt fin utsikt fick vi också. 
That's about it... Vi hörs när jag har något vettigt att säga.

Josefin Emma Dahlgren


Why don't you remember my name?

idag Igår kväll såg jag ut såhär. Tråkigt? Snyggt? Fult?
Om ni frågar mig så tycker jag att någon annan skulle kunnat bära upp kläderna mycket bättre, men äh.
You only live once.


Det här bandet kommer jag knarka väldigt mycket i sommar!


If only, If Only

JAAAAAAAG ÄR LYCKLIIG! händer inte ofta.. ehehe eller jo, jag är oftast glad. men idag är jag superglad. känns skönt. Ska snart träffa coola gänget och kröka sönder!! haha fast ne, eller jo? jag vet inte. Kul kommer vi ha iallafall. wish me luck, PUSS.


Dinosaurs

Sitter nu hemma hos min fru, igen.
Hon har stukat sin lilla foting idag på träningen, så jag tar hand om henne nu. typ. Kommer sluta med att hon tar hand om mig, eller något. Ska snart kolla på film eller något mysigt.
Gillar att båda sitter i sängen med varsin dator och skriver på, socialt värre. men nu ska jag vi umgås innan skitungen drar på torsdag. LATER!


Ikväll såg jag ut såhär


Even if you can not hear my voice I'm always right beside you, dear.

Har haft en uuuuuuunderbar kväll! Var med min fru och Ronja. Började kvällen på Söder och Barista. (det är något med killarna på söder, men jag gillare hursomhelst.) när det började bli lite svalare rörde vi oss mot 60, dock fick det bli ännu en uteservering. Mysigt hade vi iallafall.

En stor kopp smultron-te, skratt och stalkers senare var det dags för R att dra till sin boy, strax efter tog Ms.Schölander och jag den långa promenaden från 60 till slussen.
Massor av fina sommarbilder fick vi med också. Typ såndär stund man kommer komma ihåg ett braaa tag.

Tog ju ett x-antal bilder, så det kommer ta ett tag att få upp det, men jag skyndar!
Imorgon är det bara att gå upp tidigt igen.. Suck, vill ha sovmorgon och ett RIKTIGT sommarlov.
..Och sen efter det förmodligen träffa Felicia igen. heehe. Har fan börjat blivit van med att hon alltid är där när man behöver henne, hur ska det gå när hon försvinner i 10 dagar?! Knas!

Ska sova snart.. Är hur trött som helst. Spårat inlägg. GODNATT!♥

If you try the best you can..


I've seen what you're doing to me

Har lekt med Danne hela dagen, otroligt mysigt har vi haft det. Men han lämnade mig nyss helt ensam här. Ganska så ovärt! Men efter att mannen i mitt liv dragit, så snart kommer kvinnan i mitt liv hit iställeet så jag överlever!
Ikväll ska vi träffa på resten av balla-brudarna och ÄNTLIGEN se Sex and the City 2. Hur tjejigt?!
Men sånnadära otroligt tjejiga kvällar är alltid bra och ha. Och man vet aldrig, alla kanske råkar haffa sig en pojke innan kvällen är slut?
Har hört att massor av killar i vår ålder gillar att spendera sina kvällar i en biosalong och se Sex and the city? *host*ludvig*host*. Inget märkvärdigt what so ever :)

Har också bränt en skiva åt pappa med typ bara Pink Floyd och Rolling Stones till bilen som han tjatat på i x-månader. Så nu är han glad också. Dagens goda gärning!

Känner verkligen att detta inlägg håller på att spåra, så jag avrundar innan det går för långt.
KISSES

Better late than never


Smile In Your Sleep


I didn't know that the looks you were giving ever meant a thing to you

Nyss hemkommen ifån staden. En Eclipse-biljett rikare, Några IQ'n fattigare.
Ska snart duscha och börja tagga inför ikväll. England - USA's match ska ses! Så off in till älta blir det!

Igår blev inte som förväntat, men ändå lyckat. Efter lite onajsa saker bestämde jag och min fru att dra in till staden och se vad som hände. Sådär impulsiva, ni vet?
Vi hamnade på Kanalplan IP där vår pojke Elias spelade match. Efter det chillade vi ett bra tag, men sedan tog tröttheten över och vi drog hem. Mys? arå.

Halvägs in i kvällen fick vi en snilleblixt också, Vi kom fram till att skolavslutningskvällen är typ otroligt överskattad. Man får lov! I 3 månader! Varför go all in redan första kvällen? Första kvällen borde man ändå väl ta det hyfsat lungt, vara med sina närmaste och bara taaa in att det är lov? Har som sagt 3 månader till på oss att spåra sönder.
NU var det dusch. KISSES.

 


I'm dying of love, but it's okay.


I'm coming up only to drag you under

Sitter just nu hemos min älskling. Skolavslutningen var väldigt mysig fastän vädret förstörde det lite samt att man inte fick överdrivet tid med klassen. Uppträdanden var sjukt jävla awesome, Min idol, som förövrigt uppträdde med en av mina favoritlåtar (Radiohead - Reckoner) på Julavslutningen sjöng denna gång en underbar Johnny Cash låt och spela på lite av de andra. Väldigt roligt var det att se på b.la honom och resten av NG's ensambleklasser.

Efter det så traskade jag, Emelie, Sara, Roksa och Felicia ner till J och åt så mycket vi nästan dog. Men ganska så värt var det! Planerade lite kvällen och sånt skit. Sitter nu hemos Felicia och kollar på VM, mysssss. Kvällen är ioofs fortfarande oplanerad men det står mellan spårad fekke och fotboll. Svårt val, faktiskt.

..Holy fuck, det är sommarlov. HUR NAJS?!
Ska dega lite tilll nu, Kanske förbi satlis en sväng också. Åh så glad jag äär!!!!

Take me down to paradise city

Ganska så sämst uppdatering i veckan, som förövrigt gått supermega snabbt. Tänk att redan imorgon går lilla vi ut ettan! SICK.
Planerna inför imorgon är spikade och kommer bli riktigt jävla lyckaaaat! FYFAN vad taggad jag är! såhär taggad har jag inte varit på ett bra jävla tag! Ber nu bara att vädret inte förstör allt, det skulle vara väldigt tråkigt. Fröken Schölander kommer hit tidigt imorgon. Lite morgon-taggande står på planerna, ska sedan träffa upp mina tjejer och dra till Nacka Gymn för sista gången. Känns bra!
Nu ska jag dränka örat i saltvatten. Lär svida. fml.

(ska försöka ladda up le pics senare ikväll ifall jag hinner.)


"I'm sweating like a whore in a church"

Igår vart det studenmottagning, ganska så roligt. Kände typ.. 2 stycken? men det lööste sig. Gick och la mig dirr när jag kom hem, sov lite för skönt och försov mig imorse, men det löste sig också.

Var och åt glass med klassisarna, efter det så vart vi ganska så rastlösa. Bio kom på tal och jag och några coolingar vart taggade på det, men eftersom kortet låg hemma och mina boys är grymma, stod de för biljetterna/popcornen. Ganska gulligt. A-Team såg vi, förvånansvärt bra! Massa skratt och sånt blev det.
Har precis ätit så mycket Sushi jag tror jag kommer explodera. Ska snart hoppa in i duschen. Kvällen är oplanerad, väntar och se ifall Fröken Schölander slutar vara så lat, annars blir det jag och datorn. MYS.


If I could be who you wanted..


Status Online

I några veckor har Mitt, Saras och Luddes projekt i datorkunskapen pågått. Att filma ett ganska enkelt klipp sedan redigera den via Animoto.com, med en text som väcker intresset i tittaren om hur ett litet videoklipp kan ge stora konsekvenser beroende på vem som ser det, samt göra en grupp på facebook som visar att de sociala nätvärken (twitter, blogg, flickr etc.) vi använder oss av varje dag är kontrollerar oss och saker vi anser privata mer än vi vet om.  Eftersom planeringen och själva filmningen tog mer tid än förväntat har inte antalet hits hunnit bli så många då klippet/gruppen lanserades väldigt nyligen. Klippet hittar ni här. och Gruppen här.
Animoto var det jag var mest ny till, ganska så enkelt och smidigt gick det och det känns som något som man skulle kunna få användning för i framtiden. Sammarbeta har vi också gjort väldigt mycket, både jag och resten av gruppen har tillfört en bra del till projektet och alla har lärt sig av varandra.

Because baby, You're my wonderwall.


My other half.

Jag dör lite sådär.


You and me would be running up that road, running up that hill.

Mucho fin dag. Sovmorgon med första lektion Engelska. Kollade klart Shakespear In Love, underbar film! Hål/lunch och sedan kort Sam, Hål igen och sedan Matte A sista chansen. Helveeete vad jag hatar matte. Känner mig verkligen som ett efterblivet retard så fort ämnet nämns. Förstår verkligen inget, alls. Min hjärna kopplar helt enkelt inte, vad begär ni av den??? Blä. Men skönt att jag inte har NÅGOT alls kvar dock.

Efter en och enhalv timmes skrivande drogs jag in till staden med Emme och checkade lägét.
Impulsivt piercande i örat vart det också, en Tragus fick det bli. Väldigt fint faktiskt. Gjorde mindre ont än jag trodde dock, eller så är jag bara riktigt hardcore. Ja, måste nog vara det.

Kanske borde lägga upp bilderna ifrån veckan också? Jag är alltid så otroligt seg på att uppdatera med bilder. Men känns så sjukt segt med inlägg med bara bilder. Tar sån stor plats och känns som alla som läser drar en fet Careface. Kanske de gör av dethär inlägget också. Who knows?
Äh. Jag kör på.

Bilder comin' up shortly.

Civil War - Guns N' Roses

Matten tar över mitt liv. Eller den försöker iallfall. Lyckas ganska bra också kan jag berätta för er.
Dear God, Ge mig G i Matte A så lovar jag att vara snäll.

Mando Diao 3/4



So play me something from 1954.

Ska snart bege mig in till staden och träffa fröken F. Mando Diao står på schemat. Fan va gött.

Franz Ferdinand - 40'

Meningen var att jag skulle sola ett bra tag sen ladda upp bilderna ifrån igår, idag. Men så vart det inte! Det var massamassa sol så jag och glada-gänget drog in till rålis och lekte, solade och åt glass. Fick med ett frieri också. Så otroligt mysigt var det. Några timmar och en fet lunch/middag senare var vi i stan och kollade in alla glada 3or som tog studenter. Nacka bl.a så massor av Nacka-flak såg vi. De såg riktigt glada ut, inte långt kvar innan vi får uppleva det. Längtar som fan!

Ska städa rummet (ser ut som en garderob sprängts här inne, no joke.) Sedan kaaaaanske jag orkar ladda upp bilderna. Imorgon är en slaaappdag och sedan är det helg igen.
Så. Galet. Chillt. EN VECKA KVAR, PEOPLE!

Give me something to lose


Now I got everything I wanted

Superdupermegasjuktgalet-mysigt jag har haft det idag/ikväll. Dock är jag aldelles för trött för att skriva om det eller ladda upp bilder (tappade räkningen på hur många vi tog efter 200).
Imorgon tar treorna studenten. Ganska galet om man tänker efter. Förstå hur de måste känna nu? Jag skulle lungt inte kunnat sova natten innan. Men hoppas de har galet roligt och spårar ut totalt, det skulle jag gjort iallafall.

Morgondagen är oplanerad. Men det kommer vara varmt, så jag befinner mig förmodligen någonstands här i stockholm i solen. Ganska så bra plan om ni frågar mig. Det här inlägget måste nog ha 90% grammatik/stavfel. Men min hjärna slutar fungera efter 22. Kan tyvärr inte kontrollera den... lalallalaaa sova!
SWEET DREAMS

Where The Streets Have No Name - U2



Så här cool såg jag ut idag.
Fast.. nä


The Great Gig In The Sky


Whenever you breathe out, I'm breathing in

Hade skola från 9.30-15 med bara två lektioner (som vilket ena bara var en halvtimme) ni hör ju själv hur det låter.... Så vi spårade ut med allt chillande i gräset och NG bänkarna. Kameran fick följa med också. Fina bilder fick jag till iallafall!
Hursomhelst så är vi är lediga på torsdag eftersom Nackas 3or ska ta studenten. HUR TRÅKIGT?!
Vet inte varför, men det känns fel. Kommer sakna dem och istället kommer de jobbiga äckliga 94orna. FUN. (jag är pissed, ok?) Anyways.. så ska jag +några buddiez planera något gött. Vad, vart, när och hur vi ska vara är dock fortfarande obestämt. Heh. Men impulsivt och mysigt ska det bli iallafall. Så långt har vi kommit.
Är sjukligt sugen på Sushi också. Någon snäll som har lust och köpa hit det?

DH ikväll. Sista avsnittet! Spännande!
Jag är en riktig sucker för tjejiga dramaserier kanske ni har märkt nu. Det är inte så bra, beroendeframkallande som satan. Okej nu spårar det här inlägget iväg till pointless som de alltid gör, så jag drar innan det blir för mycket. Ska försöka ladda up tres pictures senare också.
KISSES


RSS 2.0