Bon Iver - Skinny Love

Största deppmode ikväll. Vill verkligen ha sommar nu. Mina tjejer kommer göra den här sommaren den bästa hittils, jag känner det på mig. Och att alla har bestämt sig för att haffa mig en fin pojke är ju inte så illa det heller.

Imorgon ska ekonomiprov skrivas och kanske t.om börja på mitt och Saras grymma projekt. Resultaten kommer vara överallt sedan. Efter imorgon kommer hela veckan gå ut på vem som kan chilla mest. Otroligt slappt, men sånt uppskattas.
Ska försöka komma i säng hyfsat tidigt ikväll för att inte vara helt död i skolan idag som jag halvt var idag.

Det var allt vettigt jag hade och säga.
Eller nej juste!
I lördags fick jag en sprillans ny systemkamera som också kan filma!
Den är sjukt fin. Jag älskar den. + att den är mycket mindre än min förra (d40x med typ supermegastortstörandemenfortfarandegrymt objektiv) så den kan lättare bäras runt i sommar. Awesome.
NU är jag klar.
Wet dreams for everyone, I'm out.


I can't get it right since I met you.


All the crazy shit we did last night, those will become the best memories.


So tell me, do we really care?

Bloggtorkan är över. Är för hypad för att inte-inte skriva av mig.
Är fortfarande T0TALLY HEARTBR0KEN över allt som hänt, men ska försöka överleva.
Igår hjälpte dock. Hade hur roligt som helst. Var med mina homies och lyssnade på bra musik i form av lokala band (förväntade mig inte att de skulle vara såå bra, tbh) DOM, Viktor Gänger och Mofeta & Jerre stod för det. Riktigt bra var dem! Vädret var på vår sida också. Inte en ända droppe! Dock var det mindre varmt i luften.. Men var bara att hoppa bort.

Ska redan börja tagggatagga inför ikväll. Kommer bli so effin awesome. Längtar sönder! Kameran följer med så förhoppningsvis kommer bilderna upp så snart som möjligt. SIMMA LUNGT.


/

DET HÄR HÄNDER INTE!! FUCKFUCKFUCK!


A monkey needs to dance, and so do you.


buddiez

Ribin och Elias




Kvällens vackraste bild, utan tvekan.


SnyggElias (aka paradisehotel-cimon) och random kille...



All the crazy shit we did last night

Två lektioner är NICE. Kallt vare dock. Myste och fikade i forum afterwards.  Plugget börjar lugna ner sig och jag är inte alls lika stressad längre, väldigt skön känsla! Imorgon ska hela Sa1 ut och spåra.
Watch outttt..

ily



Just as they play your favorite song



Do you want to see the world?

E bangade, men det gjorde inte Felicia! Så eftersom vi är sådär super-effektiva, drog vi in till Hammarby och solade ett tag också! Bruna och glada drog vi till Sickla och körde på. Jag är lite sent efter med Beach '10 planerna. Innan har "Vad är Beach '10? går det att äta?"  varit mottot. Har inte funkat så bra tbh...
Ikväll är det GG (Jag är svag för dramatiska tjejserier, väldigt töntigt för en cool person som mig) Sedan ska jag dega, dricka massvis med te och plugga ekonomi. TAGGADD!


Time To Pretend

Ganska så lame uppdatering under helgen, So here we go!

Fredag: Matte nationella sen slutade vi, sooftsoft. Drog och inhandlade lite saker inför kvällen. Runt 18 drog vi ner till Nacka Strand och en efter en trallade folk ner. Ludvig fick vara kvällens grillmiester och fick stå för grillningen. Efter det gick tiden aldeles för fort och sedan blev det dags och tralla hem. Väldigt lyckad kväll. Homiez, ifall ni läser det här så tycker jag att vi gör om det soooon!

Lördag: Drog in till staden med Emelie och Sandra, Shoppande och Fika i solen vart det. Väldigt oss. Ligga och dega i Humlegården, promenera med glass till Djurgården, sitta och mysa utanför josefina tills det blev väldigt sent. Äkta Sommarkväll, så najs.

Söndag: Ska strax träffa Elvira, Träna or Not to träna? Nacka Strand's sats är nära nog. Får ta tag i skiten nu!
Till kvällen har jag fortfarande hopp om något mysigt. Bio/Fika Lockar som fan. Någon Frivillig?

(bilder kommer!)

Oracular Spectacular

Dagen var bra! Somnade iofs x-antal gånger under första lektionen (som jag förövrigt kom försent till också..) när någon random snubbe från Stockholms Uni. hade föreläsning om Kina. lärorikt
Geografi och Opponering was up next. Efter allt shit var klart fick jag stanna kvar.
Vad fan har jag gjort för fel nudå? tänkte jag.
Men nej då.
Fick beröm för det jag gjorde. Typ sådär asnajs var det.

Imorgon är det Matte A Nationella del 2 som jag försöker STARKT förtränga. Kvällen kommer bli supermegamysig också. Coola Gänget ska samlas och grilla och steka sönder. Sånt gillar vii!
Kanske sova snart? ne.
SO LONG BUDDIEZ.


Summertunes


den här låten ska jag knarka i sommar. lovely.

Times like these

Atm är det jag mest vill ha är en bf. Någon som kan få mig på bättre humör och slippa tänka på allt annat skit och bara ligga och gosa med. Roligt hur vissa saker kan förändra allting med någon för alltid. Sömn kanske gör allt bättre.
Let's hope so.

Long road to ruin

Ganska så slappp skoldag som flöög förbi, inte lika soligt idag. Men plusgrader var det så jag överlever. Ska snart springa till bussen och åka in till staden och möta E. Förbi humlegården en snabbis där det är saker på G och såå vidare. Mys. UNTIL WE MEET AGAIN.....

Cause I'm drifting away, away from you.


Jacob Johansson


veckans bra skit


I said what I said, and I'd tell you


If Only - The kooks

Idag var en stor dag för jag gick barbent till skolan, eller utomhus för den delen. Började med Spanska då jag fick reda på att jag fick G/G+ på Nationella. OMFG. Jag som var 100 på att jag spikade ig:t. Gjorde min dag, hands down. Håltimme följt av en as always, chill engelskalektion och Samhälle  då vi fick titta på Sex i Kina. Or something like that. Sa1 tände på det som satan och börjar redan tagga inför 3ans trip! Spårat.

Efter det hade vi stor skolanda och var och såg när våra pojkar kämpade för DM guldet! Torskade de sista 2 minuterna då horwalthers gjorde 3 mål? Drygt som faen var det. Lallade runt i forum en snabbis och hamnade i solen på trapporna med felicia efteråt också. Ungen har varit borta ett bra tag, så hade en del och prata om!
Somnade på balkongen i jetteestark sol när jag kom hem också. det var skönt.

Typ det enda vettiga jag har och säga atm. Förutom att imorgon kommer bli en helvetes dag. 8.30-16.30 (med spanska muntliga som sista lektion) kizzes


There's no fucking you, there's only me


Cause you’re the only song I want to hear


The scratches, the bruises, and the bites

Igår var kaaaaaaallt, och har kommit överens med Sara att förtränga allt som hände men ändå alltid komma ihåg det. Låter som en bra plan.
Vaknade av solen i ögat, HUR NAJS?! ska snart ut och drägga sönder i väldigt lite kläder. åh så somrigt.
Fast imorgon åker my homie till Kreta i en vecka och schteker sönder, OM jag kommer sakna ungen. Hon är praktiskt taget som min psykolog (jag är sär nog som behöver en), hur ska detta gå... men på andra sidan så kommer Em och F hem!
Har en känsla om att den här veckan ändå kommer bli ganska så great.


resistance

ut till älta igen! simma lungtttttt....

He was like "as far as being young and wild I am up for whatever"


I wish it was the sixties, I wish we could be happy


I party with my pain

Gårdagen var sjuuuuuuukt mysig. drog till Ullvan med glada-gänget och firade bästa Sara. Jag och Roksa var iofs grymast och gjorde upp bästa brasan ever. Vi fick inte nog med cred ifall ni frågar mig...Tårtkrig hade vi också, klaaaddigt värre! Var också duktig idag som åkte ääääända till sickla och körde hårt i någon timme. är trött som satan nu, men totally värt. Kvällen är fortfarande oplanerad men nått kirrar jag iaf. Imorgon kommer bli mysigt också. Ska nu ta en låång dusch, sånna är underskattade. L8ER!

I try to figure out how things would be on my own


We go back and forth, I changed my mind.
I wouldn't dare to tell you.
That while you were down on the street.
I was at home in my suffering and I couldn't just skip to the beat.

Remember when we used to shine?

Matte Nationella var ett stort skämt. Gick nästan lika dåligt som spanska. riktigt dåligt alltså. Lämnade äntligen in U-eller Ilands analysen. Förutom det så drog vi in till kajen och söder efter skolan. Riiiiktigt soligt vare, Så jäkla najs! sen då idag fyller mina homiez jakketlito och sara år! Ska snart in till Älta med Em och Sandra och fira världsbästa ungen tillsammans med 1000(typ) andra.
Känner verkligen att den här långhelgen kommer bli riktigt awesome.

Spårad, sjuk, sär, konstig bild. Fråga mig inte vad vi gör, för jag har ingen jävla aning.
Roligt ser vi iaf ut att ha.


Logic will break your heart

ÄNTLIGEN klar men skituppsatsen och kompisens uppsats. Känns som jag kan andas igen. Ganska skönt ska ni veta. Orkar jag plugga inför matten? tveksamt.

Älskar och läsa när andra folk gör listor, bara de inte är för långa. så får hoppas att detsamma gäller andra. (iz har alltid de bästa listorna)

Hur bor du: Lägenhet i centrala Nacka
Brukar du komma i tid: för det mesta förutom morgonlektionerna
Hur lång är du: 170 +/- tyyyp
Kan du laga mat: haha neeeh
Vad jobbar/pluggar du med: sam/kinaprofil
Vad har du på dig just nu: alldelles-för-stor-i-halsen-t-shirt
Har du någon fobi: ormar, att någon jag älskar ska dö, naglar+tavla
Hade du en bra kväll igår: inte alls. pluggade hela kvällen.
Vilket är ditt senaste inköp: kaffe, me thinks
Din favoritdryck på morgonen: TE!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: studiecash
Vad hade du sönder senast: kommer verkligen inte ihåg, har sällan sönder saker.
Vem snackade du med senast: mother annars jacob på msn
Varm favoritdricka: Te eller kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: ISTE eller mineralvatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: "dumt" fick sämst på matte-provet och gjorde jättedåligt ifrån mig på spanska np
Saknar du någon just nu: yeah.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: snacka illa om något/några/någon jag älskar, skryta med något jag inte kan, vara dryg
Någon jag stör mig på: finns det GOTT om
Senaste person du kramade: Emme
Senaste person du ringde: Linn
Senaste person som ringde dig: Felicia
Vad vill du att dina barn ska heta: Oliver, Juni, Matthew, Thom
Längtar du till din nästa födelsedag: SOM FAN
Har du rakat dina ben någon gång: haha
Är du sugen på något nu: ja, faktiskt.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0-2
Använder du hudkräm: yessir
Attraheras du av män med skägg: ja! fast.. mer stubb/pytteskägg än SKÄGG
Micro-pop eller poppa själv: micro pop!
Vad ska du rösta i valet: Höger, självklart
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: har sina stunder
Vilken låt lyssnade du senast på: My Hero
Har någon annan sovit i din säng inatt: noes
Vad tycker du är äckligt: ofräscha människor
Har du pengar på mobilen: yep
Favorit kändis: Matthew Bellamy, Robert Pattinson?
Hur många gånger har du varit kär: Beror på vad man tolkar som Kär
Favorit instrument: gitarr och trummor
Vad är attraktivt hos det motsatta könet: musikalitet och charm
Lycka eller pengar: lycka! ...men pengar ger lycka. "Money can't buy happiness. But it can buy marshmellows. which is pretty much the same thing"

Everything I built is breaking down


Soaked

Kom precis hem, galet varmt och soligt är det ute. WE LIKEY!
Hoppade spanskan men hade giltig frånvaro! (inte ofta det händer.) Var och klippte mig. Toni&Guy har verkligen världsbästa frisörer. Rekomenderas starkt!
Blev iallfall väldigt nöjd, vilket jag oftast inte blir hos andra frisörer. känns alltid som de aldrig lyssnar och bara klipper av jättemycket på längden, men hon bruden jag oftast brukar vara hos är grym
Anyyyways..
Imorgon är det Nationella Prov i Matte A för oss stackars ettor. Sjukt hemskt. jag är verkligen usel på matte. Klarar seriöst knappt G. Får kämpa som satan. Sedan ska Analysen till Samhälle/Geografin vara klar också. och inte nog med det jag har lovat och hjälpa en viss person med engelskan. Jag är för snäll ibland.

MEN efter skolan. då är det låååånghelg och lilla Sara och lilla Jacob fyller år! det ska firas som faaaaaaan. och torsdagen ska också bli grym också. och fredagen. och hela helgen. CANT WAIT!
(nu ska jag vara något jag nästan aldrig är, duktig. Skriva klart uppsatsen så kvällen blir ledig.)
PUSSPUSSPUSS


Johnossi, knark på ben typ


-

äckelblogg som vägrar visa designen, äckelspanska, äckelmåndag, äckelskola, äckelväder, äckelhuvudvärk. Jag är sur. väldigt sur. Det är nu man önskar man hade en bf som man kunde gosa med. fuck my life. vill sova. kan inte sova. ledsen över att mina tjejer åker bort på torsdag. ska deppa lite till nu. tjarå.

The Stills


bra

Random

Nämn tre...
Bästa vänner: Emelie, Sara, Felicia
Saker du gillar med ditt inre: Omtänksam, Positiv, Osjälvisk (hoppas jag iallfall)
Saker du inte gillar med ditt inre: Blir lätt svartsjuk, ganska så naiv ibland, dåligt självförtroende.
Goda maträtter: Thai, Caesarsallad, grillat
Av dina bästa skönhetstips: Rengör alltid ansiktet, smörj in kroppen ofta, Träna regelbundet
Saker en kille bör ha: Får man bara nämna tre? jesus. ehm. Musikalisk, avslappnat men ändå snygg klädstil, Charmig men social.
Saker en kompis bör ha: Finnas där för en, Man kan lita på, Göra en på bättre humör/ha roligt med.
Saker du gillar med ditt utseende: Ögon,  håret när det är plattat.. äh fan kommer inte på något mer.
Favoritlåtar: Just nu? De flesta ifrån Mavericks, Stranger things have happend, Closer
Personer du tycker ser bra ut: K, Matthew Bellamy, Jared Followill
Favorit minnen: Muse @Hovet, Min födelsedag, Alla kvällar med mina homiez
Snygga klädesplagg: Converse, Jeanshorts, Skinnjacka
Saker du längtar till: Sommaren, Muse, NY
Sätt du känner dig på just nu: Sur/arg, Deppig, Otaggad
Saker du vill göra just nu: Supa sönder, överkonsumera min iPod, Duscha.

I know you wanted to grow as a person inside, but all your dreams collide


Johnossi - Press Hold

I party with my pain, when you don't seem to come around.

E är bäst, bäästbästbäst. har alltid funnits och finns alltid där. Tog en lång promenad och sedan hamnade på hennes säng och pratade. precis det jag behövde. Tack för att du alltid har tid för mig, babe. (smörigaste ever. men det tål vi)

Förutom det har jag smått ångest inför Spanska Nationella. men försöker förtränga det for now. Men sovmorgon gillar vi iallafall. Måste skriva på min jävla U-landsanalys också. Skitanalys.
Matte NP på onsdag också, taggad som satan.
Fyfan vilken hemsk dag idag varit. Vill bara somna och vakna på Onsdagkväll. Då jävlar ska vi spåra.


I can't get it right, since I lost you.


All that I've lost, is bound to pass. Dying to know, too afraid to ask.


Let's grow old together, and die at the same time.

Går dagen var precis som förväntat, för mysigt för ord. Mina tjejer är verkligen bäst. Vi såg på New Moon, Nuff said eller? De har förvånande sjuka tankar...
Kom nyss hem från en mini köpa-onödiga-saker trip i forum med mamma. Kvällen är fortfarande oplanerad. Får vänta och se vart jag hamnar men blir så jävla otaggad när man kollar ut. Regn och minusgrader är INTE hur maj ska vara, snyft.

No colors anymore, I want them to turn black.

Började 12. Slutade 13.50. GALET SLAPPPTT. Sånna dager uppskattar jag very mucho. Blev sedan medtvingad till lunch i forum med mina girliez. Vi åt tills vi nästan dog, skrattade så mycket att det inte gick och andas och tårarna sprutade, snackade väldigt R-rated (hur vi alltid lyckas hamna där medans vi äter är skills) och planerade inför kvällen ..och hela sommaren för den delen.
IKVÄLL kommer iofs bli bajsbra. sådär supermegamysigt så man dör. åh helger♥

På måndag däremot.... fml-moment. Det jag fruktat sen vi började ettan. Spanska Nationella.. Jag vill inte! Vill inte! Vill inte! Vill inte! klarar jag dethär provet får jag ett säkert G. Vilket är det jag siktar på atm. Ifall inte så är jag körd. No pressure likzom.
Nu ska jag ringa några enormt viktiga samtal, och sen är det chillmode resten av kvällen tills mina homiez kommer. KISSES♥

24 okt, 2009


Always the summers are slipping away


When I hear the engine pass
I'm kissing you wide
The hissing subsides
I'm in luck

When the evening reaches here
You're tying me up
I'm dying of love
It's okay..

Den personen som uppfann Tjuvlyssnat är ett geni.


Skitmesiga bilderna ifrån Johnossi

Pg.a brist på utrymme och ork är bilderna pretty much skit kvalite. Men bättre än ingenting.

You got to promise not to stop when I say when

Efter vår ganska så snabba skoldag fick det bli forum för fjärde gången den här veckan, med Sara den här gången. Sedan glass i solen med Felicia, Och sist Emelie och Sandra. Nolifer livet är stressigt. Men varmt och skönt var det iaf.
Imorgon börjar jag 12, så planerna för kvällen är att inte göra ett skit. (Förmodligen skriva lite på U-Lands analysen för att förhindra skuldkänslorna) Låter riktigt chillt om ni frågar mig.
Im off!


sexig kille i bakgrunden fick vi också.

42



Sweet Sprit (Fade Out) - Radiohead

Har kämpat flera år med den här jävla bloggdesignen känns det som. Och äntligen är den nära (notera: nära) på att se ut som jag vill! Headern är gammal, tråkig och är väldigt trött på den. så en ny och snyggare kommer snart.. när jag orkar. Är nog den mest otekniska människan som lever när det gäller Html, kodmallar, css osvosv. vadfan det nu än heter. Fast nu ser jag också att Menyn är riktigt ihoptryckt... fuck. my. life.
En snäll snille som vill kirra hela skiten? skulle vara tjillt.

Dagen var kort, vilket var skönt. Hade tre lektioner, vilket två av dem var det prov på. Historia och Matte. (Matten förtränger vi, deal?) supersnabb trip till kära forum efteråt och sen direkt hem. har degat, sovit, och itunes-at hela kvällen. SÅ JEFLA NICE.
Något som också är nice? sovmorgon imorgon. jag gillaaaare!
GODNATT!♥


<3


confessions of a king



har man extra tid på morgonen så klipper man sönder tröjor. typ sådär fett nice.


knaaaaaaark


FOOFIGHTERS


It never gets easy

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don’t believe it makes me real
I’d thought it’d be easy
But no one believes me
I meant all the things that I said

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I’m better off on my own

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don’t know how it got so bad
Sometimes it’s so crazy that nothing could save me
But it’s the only thing that I have

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I’m better off on my own

I tried to be perfect
It just wasn’t worth it
Nothing could ever be so wrong
It’s hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I’m better off on my own

All I really want to do


I've been waiting for you, everlong.





What's the point in doing anything, if you never notice?

dagen var bäst. bästbästbäst. jag älskar mina tjejer, får alltid mig på bättre humör.
kungsan, gamla stan, glass, kajen. tyyyyp det bästa som finns.
ska ta en lååång dusch och sen dega i sängen med datorn, itunes, te och historiaboken resten av kvällen. inte så farligt egentligen, kunde varit värre.

ps. djurgården vann. fuck yeah.

So is this the price of love?

valborg sög.
s.ö.g.
vill inte tänka på det. att en så bra dag slutade så tråkigt?
sov så jävla dåligt också. vaknade varje kvart och hade en klump i magen som vägrade försvinna.. har alltid varit bra på att inte låta folk komma för nära, för alla gör en besviken förr eller senare. synd när man inte lyckas ibland. You win some, you lose some.
men imorgon ska jag träffa my lovlies och sen är det en ny vecka, får hoppas att allt jobbigt som hänt försvinner med det.

White Lies får som alltid trösta mig. Deras textter är så galet fina.
klockan är redan 20.30 det går så segt, men ändå för fort.
ge mig sommarlov, sol, bad, sommarkvällar, sommarflörter och inga ansvar.

I've been giving you chances but all you ever do is let me down


RSS 2.0